Afscheid.

Voor sommige zal het een verrassing zijn, voor andere wellicht al bekend, maar ik ga na 14 jaar stoppen met de actieve wedstrijdsport. Vanaf mijn 10e heb ik met veel plezier en voldoening de mountainbikesport beoefend, maar nu is het voor mij tijd voor een nieuwe fase in mijn leven. De uitdaging, het nastreven van mijn doelen en het vervullen van mijn ambities hoop ik nu terug te gaan vinden in een baan binnen het Young Talent Program van KPN in Den Haag. Nu dus niet als talent binnen de mountainbikesport, maar binnen een mooi en dynamisch bedrijf die bereid zijn mij optimaal te ondersteunen in de verdere ontwikkeling van mijn professionele carrière!
Toch neem ik met veel pijn in mijn hart afscheid van deze mooie sport, de wedstrijden en de lieve en behulpzame mensen in de wereld! En daarvoor nog graag een woordje van dank:)
Ten eerste wil ik het Merida Bassa Biking Team, en in het bijzonder Patrick Bassa en Jan Bassa, bedanken voor het feit dat ik het vertrouwen en de mogelijkheden heb gekregen om mijn laatste actieve seizoen te vervullen. Jullie zijn ondenkbaar uit de sport en ik had mijn wedstrijdcarri√®re op geen andere manier willen eindigen!
Verder wil ik de overige teams en sponsoren van de afgelopen jaren tevens bedanken voor het vertrouwen en de ondersteuning.
Daarnaast wil ik ook mijn lieve familie en in het bijzonder Fabien Mak bedanken voor het vertrouwen en volledige steun! Ik had mij geen betere chauffeur, verzorger, mecanicien, mentale coach en bovenal vriend kunnen wensen! Je bent een topper!
Ook wil ik mijn trainer Rob Barel bedanken die mij de afgelopen jaren super heeft geholpen om mijn sportieve ambities en doelen te bereiken. Ik heb onze samenwerking als erg prettig en effectief ervaren, wat heeft geleid tot prestaties waar ik erg trots op ben!
Als laatste wil ik de mensen bedanken die mij altijd hebben aangemoedigd en in mij hebben geloofd. Dit geldt tevens voor al mijn concurrentes van de afgelopen jaren die aan de ene kant mij altijd hebben gedreven om het beste uit mijzelf te halen, maar ook de gezelligheid boden die de beleving van de sport zo mooi heeft gemaakt!
Allen bedankt!

Comments

Popular Posts