Ploegenpresentatie SBJ Bike Team

Vanwege verschillende omstandigheden heb ik al sinds een lange tijd geen bericht meer geplaatst. Zo ben ik in januari verhuisd, in februari afgestudeerd voor mijn HBO Bedrijfskunde én voor 15 dagen op trainingskamp geweest, en daarnaast heb ik sinds 1 maart een nieuwe baan als Management Ondersteuner bij de Koninklijke Marine. Hierdoor is het bijhouden van mijn blog in deze periode er gewoon weg niet van gekomen.

Naast dit allen maak ik sinds afgelopen januari tevens deel uit van het SBJ Bike Team. Ik ben erg blij met het vertrouwen en de mogelijkheden die zij mij geven om nog meer uit mijzelf te kunnen halen. Zij hebben voor mij een top fiets beschikbaar gesteld: een Olympia 949, afgemonteerd met: Sram XO1, Fourriers zadelpen, stuur en stuurpen, RS-1 vork, Ryde wielen met Novatec naven, San Marco zadel en Rubena banden. Voor meer info betreffende deze top fiets, zie onderstaande video:

 

Aan het materiaal kan het dus zeker niet meer gaan liggen. Daarnaast heb ik van het team erg mooie Vitesse en GripGrab kleding mogen ontvangen. Vooral het design van de kleding is erg gaaf en tevens zit het ook nog erg lekker! Tevens hebben we ook nog super gave Evoc-tassen mogen ontvangen van het team, dus ik kan de grote hoeveelheid kleding ook nog overal mee naar toe nemen ;).

 
De gehele uitrusting konden we afgelopen zondag, 8 maart, showen tijdens de ploegenpresentatie van het SBJ Bike Team. De presentatie was door het team met veel aandacht en zorg georganiseerd. We werden zelfs in een Hummer limousine (inclusief champagne ;) ) naar de locatie, het oude fietsdepot in Eindhoven, gereden! 30 tot 40 belangstellenden, waaronder de sponsoren, waren naar de ploegenpresentatie toegekomen en daarnaast was de pers ook goed vertegenwoordigd. Er heerste een goede en gemoedelijke sfeer, waarbij wij als renners op een leuke en informele wijze aan de aanwezigen voorgesteld werden. Voor een korte impressie, zie onderstaande video:


Ik wil iedereen bedanken voor de super dag! Het aftellen voor het mountainbikeseizoen is begonnen. We gaan er met dit team een top seizoen van maken! Dit alles wat natuurlijk nooit mogelijk zonder de sponsoren:Comments

Popular Posts