Rabotop Petten

Gisteren stond de vijfde wedstrijd in de reeks Rabtopwedstrijden op het programma in Petten. De hele ochtend door regende het al en dat zou gedurende de middag ook zo blijven. Aangekomen bij
het parcours viel het mij enigszins mee hoe het parcours erbij lag. Alles was in ieder geval nog te rijden, al waren wat klimmetjes wel wat lastig.
Om 1 uur was de start. Ik wist meteen bij de start al een aardig groot gat te slaan. De benen voelde erg goed aan en technisch ging het ook lekker. Ik kon alle klimmetjes rijden, waarbij veel anderen moesten lopen. Hierdoor wist ik mijn voorsprong in de eerste ronde al aardig uit te bouwen. Gedurende de rest van de wedstrijd wist ik dit door te zetten, waardoor ik na 5 ronde met ongeveer een halve ronde voorsprong als eerste over de finish kwam. Tweede werd Annemarie Kranenbrug en derde Isabel Jonk.
Ik ben blij dat ik ondanks de regen toch heb meegedaan. Het rondje was erg leuk en ik heb het lichaam weer even geprikkeld voor de strandrace op Texel aanstaande zaterdag.

Comments

Popular Posts