Nieuwkuijk

Na een hele lange tijd niets meer te hebben geplaatst, wordt het wel weer eens tijd. In die tijd zijn er wat ontwikkelingen geweest die mijn voorbereiding voor het seizoen wat in de weg hebben gestaan. De grootste oorzaak ligt in het feit dat ik  vanaf begin februari 40 uur in de week stage loop. Ik moest hier heel erg aan wennen en het vergt ook veel energie en tijd van me. Dat maakt het al met al moeilijk mij goed te kunnen richten op het fietsen. In de loop van de tijd ben ik de balans langzaam maar zeker aan het terugvinden. Na Berlicum en Wageningen was ik er klaar voor om weer een keer van start te gaan in een wedstrijd.

Vandaag stond ik dus in Nieuwkuijk aan de start. Ik had totaal geen verwachtingen. Het belangrijkste voor mij was het terugvinden van het goede gevoel. Bij de start heb ik mij wat ingehouden om ervoor te zorgen dat ik me niet zou opblazen. Ik zat rond de 15e plaats. Ik wist gedurende de eerste ronde nog 2 plekjes naar voren te schuiven.  Ik reed toen op de 14 positie. Ik wist net niet de aansluiting te vinden met positie 12 en 13, waardoor ik in mijn eentje bleef rijden. Dit heeft voor de rest van de wedstrijd voortgeduurd, waardoor ik 14e werd.
Ik merkte dat mijn techniek onder de wedstrijd goed was. Wat ik voor mijn gevoel mistte was wat extra power. Dit hoop ik de komende weken wat terug te vinden.
Op naar Norg!!

Comments

Deniesdenies said…
Leuk dat je weer bent gestart met de wedstrijden! Klinkt goed :) Ik ben erg zondag ook in Norg! Tot dan!

Popular Posts