Apeldoorn

Zondag was de wedstrijd in Apeldoorn. Ik voelde mij eigenlijk al een tijdje niet zo super tijdens het trainen en dat gevoel had ik ook voor de wedstrijd. Toch ging ik met veel motivatie van start.
Ik was erg goed weg, reed op de zesde positie. Ik kon mij de eerste halve ronde goed handhaven, maar daarna vloeide de kracht weg uit mijn benen. Ik probeerde door te zetten, maar ik voelde dat het er gewoon niet meer inzat. Na twee ronde te hebben gereden, begon ik er echt al goed doorheen te zitten. Doordat ik aan het forceren was, begon mijn rug het te begeven. Hierdoor kon ik nog minder kracht uit mijn benen halen. Ik hoopte dat ik gedurende de wedstrijd weer een beetje ritme kon vinden, maar dat gebeurde niet. Heb toen de wedstrijd op wilskracht uitgereden. Ik eindigde op een 15e positie (na 1 uur en 58 minuten!).
Het is erg jammer dat het niet lekker liep, maar dat hoort er nou af en toe ook bij. Het was gewoon even niet mijn dag. Om even mijn lichaam tot rust te laten komen heb besloten om na de wedstrijd in Apeldoorn even drie dagen rust te nemen. Daarna zal ik de trainingen weer hervatten en volgende week zondag in Holten gewoon weer aan de start staan.

Comments

Popular Posts