Regen...

Vandaag is het weer een regenachtige dag, net zoals zaterdag hier in Noord-Holland. Zaterdagochtend was ik van plan geweest om met een groep fietsers vanuit DOK een duurtraining te doen, maar de regen gooide roet in het eten. Het is ook de hele dag blijven regenen, dus zaterdag heb ik niet kunnen trainen.
Gelukkig zag het weer er zondag wat beter uit. Het regende gelukkig niet en daarom besloot ik de duurtraining van zaterdag te doen. Mijn vriend ging ook mee, dus we stapte samen rond kwart voor 10 op de fiets richitng Schoorl. Halverwege bedachten wij ons dat het parcours wel eens afgesloten kon zijn, vanwege een of ander hardloop evenement. Dit bleek ook te kloppen toen we bij de start van het parcours aankwamen, maar we besloten toch een gok te wagen en te kijken of we toch het rondje nog volledig konden rijden. We bleken niet de enige te zijn die de afsluiting van het parcours aan onze laars hadden gelapt, want er reden aardig wat mensen rond op het parcours. We hebben het hele rondje kunnen rijden en we zijn geen enkele hardloper tegengekomen.
Ik voel wel dat ik mij elke week beter ga voelen en dat was nu ook weer te merken. Na de ronde zijn we samen weer op een lekker tempo naar huis gefietst, zodat we na bijna 2,5 uur weer thuis aankwamen.
Vanmorgen vanwege de regen maar naar de sportschool geweest om te spinnen en krachttraining te doen.
Morgen maar even kijken wat het weer doet en kijken of ik eventueel dan nog een lekker ritje over de weg kan maken.

Comments

Popular Posts