Sponsordag

Zondag zijn wij (ik en Thomas) naar 's Schravenzande afgereisd voor de sponsordag van het Santos-Continental MTB Team. Alle teamleden werden verzocht om zich om 12 uur te melden bij het huis van de familie Knijnenburg. Omdat ons navigatiesysteem ons hierendaar wat in de steek liet, liepen we wat vertraging op, maar gelukkig kwamen we mooi 5 minuten voor 12 aan bij de familie Knijnenburg. Het was wel weer even leuk om alle leden van het team te zien, want dat was voor mij al weer een hele tijd terug. De laatste keer was namelijk de laatste bergrace in Lunteren. Daarna werd ik geteisterd door de ziekte van Pfeiffer, wat betekende dat het seizoen voor mij over was.
We begonnen de dag met voor iedereen een kopje koffie en iets lekkers erbij. Na wat te hebben gekletst met een aantal mensen gingen we onze fietskleding aantrekken. Enige tijd later stapte we met vrijwel het gehele team op de fiets om langs een aantal sponsoren van het team te gaan. Het was een heel mooi gezicht om ons allemaal achter elkaar in de teamkleding te zien fietsen. We gingen in een lekker rustig tempotje van sponsor naar sponsor om daar vervolgens op de foto te gaan. Ik kreeg haast stijve kaken van al dat gelach, maar dat hoort er nou eenmaal bij! Nadat we alle sponsoren in de buurt waren langs gegaan (ik denk een stuk op 8), gingen we weer richting het huis van de familie Knijnenburg. Natuurlijk konden een paar het niet laten om van het laatste stuk een sprint te maken en ik eigenlijk ook niet. Dus ik deed gezellig mee.
Weer bij het huis aangekomen besloot ik eerst even binnen door te warmen, want ondertussen waren zoals gebruikelijk mijn voeten er langzaam aan het afvriezen. Na een tijdje was ik weer wat opgewarmd en moesten we nog voor de laatste keer met zijn alle op de foto. Daarna konden we rondjes gaan maken in het bosje in de achtertuin van de familie Knijnenburg. In dat bosje lag een mooi parcours en ik denk dat ik daar een rondje of 5 heb gemaakt. Jammer genoeg kon ik het weer niet laten om zand te happen en dat stond dan waarschijnlijk ook mooi op de film (want we werden ook gefilmd).
Daarna zat het fietsen er op en gingen we ons weer allemaal verkleden. We konden nog even bijpraten en daarna werden een paar mensen beloond met bloemen om verschillende redenen. Daarna werd er Chinees eten naar binnen gedragen en hier konden we dan ook snel daarna aan beginnen. Ik ben gek van Chinees eten, dus ik heb heerlijk gegeten. Ik denk dat ik niet de enige was, want de bakken waren allemaal leeg. Op een gegeven moment werd ik wel wat rozig en leek het mij verstandig om naar huis te gaan, aangezien we nog 1,5 uur voor de boeg hadden in de auto. Ik denk dat we rond een uur of half 7 weggingen.
Het was in ieder geval een geslaagd dagje!

Comments

Popular Posts